Abonnementen

Abonnement Intens

Voor ondernemers die wekelijks behoefte hebben aan ondersteuning op gebied van marketingstrategie, merkstrategie en het laten ontwerpen van merkuitingen (door het bestaande bureau), zoals advertenties, social media, website, powerpoint, huisstijlontwerp, verpakkingen, etc.

Op basis van 32 uur per maand, bij voorkeur 1 vaste dag per week. Inclusief 30% abonnementskorting.

Opbrengst: optimale marketing- en merkstrategie en laten ontwikkelen van concrete merkuitingen.

€ 3.920,- per maand

Abonnement aanvragen

Abonnement Medium

Voor ondernemers die regelmatig behoefte hebben aan concrete ondersteuning op gebied van het laten ontwerpen van merkuitingen (door het bestaande bureau), zoals advertenties, social media, website, powerpoint, huisstijlontwerp, verpakkingen, etc. Of dit zelf ontwikkelen en met feedback willen optimaliseren.

Op basis van 16 uur per maand, bij voorkeur 2 maal een vaste dag per maand. Inclusief 25% abonnementskorting.

Opbrengst: laten ontwikkelen van concrete merkuitingen om het merk te kunnen laden of feedback hierop.

€ 2.100,- per maand

Abonnement aanvragen

Abonnement Light

Voor ondernemers die af en toe behoefte hebben aan concrete ondersteuning op gebied van het laten ontwerpen van merkuitingen (door het bestaande bureau), zoals advertenties, social media, website, powerpoint, huisstijlontwerp, verpakkingen, etc. Of dit zelf ontwikkelen en met feedback willen optimaliseren

Op basis van 8 uur per maand, bij voorkeur 1 vaste dag in de maand. Inclusief 20% abonnementskorting.

Opbrengst: begeleiden en laten ontwikkelen van concrete merkuitingen om het merk te kunnen laden of feedback hierop.

€ 1.120,- per maand

Abonnement aanvragen

Abonnement Maatwerk

Voor ondernemers die wisselende of incidentele behoefte hebben aan ondersteuning op marketing- en merkgebied. Zoals een project van rebranding of restyling. Of het ontwikkelen en introduceren van nieuwe producten of diensten. Maar bijvoorbeeld ook een internal branding project om het werkgeversmerk te versterken en goede medewerkers te werven en behouden. Of het coachen van jonge marketeers.

Mijn standaard uurprijs is € 175,-. In overleg zal ik graag vooraf een aantrekkelijke offerte maken met een uurtarief passend bij de betreffende uitdaging en hoeveelheid werk.

Op aanvraag

Abonnement aanvragen

Voor alle abonnementen geldt dat uren die in een betreffende maand niet zijn ingezet, meegaan naar de volgende maand. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Betaling aan het begin van de maand. De opzegtermijn van ieder abonnement is slechts 1 maand, dus flexibiliteit is gewaarborgd.

Gratis verkennend gesprek

Ik kan me voorstellen dat je geïnteresseerd bent in een abonnement, maar eerst meer wil weten over hoe en hoe vaak. Ik kom graag vrijblijvend bij je op bezoek om kennis te maken, de uitdagingen van je bedrijf en merk te verkennen en je advies te geven.

Neem contact op

Merk expert Ruud Boer RM

Ik zal graag mijn kennis en ervaring op gebied van marketing en merken voor je inzetten. Mijn boek Brand Design en 37 jaar ervaring in het bouwen van sterke B2B en B2C merken vormen hiervoor de basis.